Η γενιά της ντροπής - Ανοίχθηκαν διάπλατα οι πύλες του διαμελισμού της πατρίδας μας για λιγότερα από τριάκοντα αργύρια


Μέσα στη Βουλή έχουμε 152 μαριονέτες, έναν κακοποιό και 147 ετερόκλητους. Έξω από τη Βουλή έχουμε 10,75 εκ. πρόβατα πλην 300 - τα οποία δεν διαμαρτύρονται καν όταν κάποιος «αποφασίζει και διατάζει» μόνος του, χωρίς την έγκριση τους, την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας.


Σε κάθε περίπτωση, σήμερα ξεπουλήθηκε ένα σημαντικότατο μέρος της ιστορίας και του πολιτισμού της Ελλάδας, για λιγότερα από τριάντα αργύρια - ενώ παράλληλα ανοίχθηκαν διάπλατες οι πύλες του διαμελισμού της πατρίδας μας, χωρίς την παραμικρή αντίδραση ενός πράγματι ετερόκλητου όχλου, με κριτήριο τη στάση, τη μη συνεκτικότητα, τη δειλία και την απίστευτη δουλοπρέπεια του.

Πρόκειται για μία ακόμη οδυνηρή ήττα αμαχητί, η οποία θα γραφτεί με μελανά χρώματα στην ιστορία - ταυτόχρονα για μία ακόμη συντριπτική νίκη της Γερμανίας, η οποία δεν θα μας αφήσει απολύτως τίποτα. Το χειρότερο όλων, τα χαμόγελα του πρώτου Πολίτη της Ελλάδας και θεματοφύλακα της Δημοκρατίας, όταν του μεταφέρθηκε η ειδεχθής απόφαση προσωπικά από τον εκτελεστή της - το οποίο είναι καλύτερα να μη χαρακτηρίσω. Θλιβερό! Ημέρα ανείπωτης ντροπής για την πατρίδα μας και ειδικά για τη γενιά μας.


* photo: rochigb / pixabay
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail