Τελεσίγραφο 48 ωρών: Ή συμφωνείτε ή εξαφανίζεστε από το χάρτη

Freepen.gr - Οι δυνάμεις των τρομοκρατών στις επαρχίες Νταράα και Αλ-Κουνέιτρα έχουν ακόμη 48 ώρες για να δεχθούν την προσφορά συμφιλίωσης της συριακής κυβέρνησης ή αλλιώς οι τελευταίες θα ξεκινήσουν την πολυαναμενόμενη επίθεσή τους.

Σύμφωνα με στρατιωτική πηγή στη Δαμασκό του almasdarnews.com, οι ισλαμιστές έχουν προθεσμία μέχρι τις 14 Ιουνίου για να ενημερώσουν την κυβέρνηση για την απόφασή τους.

Η προθεσμία αυτή μπορεί να παραταθεί λόγω του μεγάλου αριθμού ανταρτών στη νότια Συρία. Ωστόσο, αρκετές μονάδες του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) και οι Ισλαμιστές σύμμαχοί τους έχουν ήδη δηλώσει ότι απορρίπτουν αυτούς τους όρους.

Ο Συριακός Στρατός αναμένεται να συναντηθεί με τους πρεσβυτέρους της πόλης και τους ηγέτες των κοινοτήτων στην επαναστατημένη Al-Quneitra τις επόμενες 24 ώρες για να διαπραγματευτεί πιθανή διευθέτηση, ανέφερε η πηγή της 4ης Διεύθυνσης στο Al-Masdar News.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail