Ρωσίδα τουρίστρια παρασύρθηκε με θαλάσσιο στρώμα για 20 ώρες στα ανοικτά της Κρήτης και βρέθηκε σώα!

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου, για περιστατικό αγνοούμενης 55χρονης λουόμενης αλλοδαπής, από τη θαλάσσια περιοχή Αδελιανού Κάμπου Ν. Ρεθύμνου.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμός της, στις οποίες συμμετείχαν δύο (02) περιπολικά σκάφη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα (01) περιπολικό όχημα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και ένα (01) αεροσκάφος του FRONTEX. Στις έρευνες επίσης συμμετείχαν και ιδιωτικά σκάφη της περιοχής, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή (ΔΝΔ 5-6 BF).

Οι έρευνες συνεχίστηκαν και σήμερα από δύο (02) περιπολικά σκάφη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα (01) αεροσκάφος του FRONTEX., ένα (01) περιπολικό όχημα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., έναν (01) ιδιώτη δύτη και δύο (02) ιδιωτικά σκάφη.

Η 55χρονη εντοπίστηκε πρωινές ώρες σήμερα από το αεροσκάφος του FRONTEX και περισυνελέγη εν ζωή από περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου μεταφέρθηκε άμεσα στον εμπορικό λιμένα Ρεθύμνου. Στη συνέχεια η γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

---
φωτο: SoCali / pixabay
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail