Ιρανοί και Κούρδοι της Συρίας συναντήθηκαν στην Τεχεράνη - Κυοφορείται αντίσταση στις ΗΠΑ και τις SDF;

Ο Tasnim - Ali Akbar Velayati, διεθνής σύμβουλος του ηγέτη της Ισλαμικής Επανάστασης, δήλωσε ότι ο κουρδικός λαός της Συρίας απέδειξε πως ποτέ δε θα επιτρέψει στις ΗΠΑ και το Ισραήλ να κερδίσουν έδαφος στη χώρα που έχει πληγεί από τον πόλεμο.

Απόδοση Freepen.gr

"Ευτυχώς, στη Συρία, διάφορες φυλές, μεταξύ των οποίων Άραβες και Κούρδοι, και οπαδοί διαφόρων θρησκειών, αγωνίζονται ενάντια στην ξένη επιθετικότητα και έχουν νικήσει μέχρι τώρα", δήλωσε ο Velayati σε συνάντηση με αντιπροσωπεία ηγετών των Κούρδων της Συρίας στην Τεχεράνη την Τρίτη το βράδυ.

"Αναμφισβήτητα, το κλειδί για τη νίκη του αξιοπρεπούς έθνους της Συρίας είναι η εθνική ενότητα που υπάρχει ανάμεσα στις φυλές και τις θρησκείες της χώρας", ανέφερε o Velayati προσθέτοντας ότι ακόμη και οι χριστιανοί στη Συρία έχουν έρθει αντιμέτωποι με άλλους ανθρώπους στην καταπολέμηση των τρομοκρατών.

"Οι Κούρδοι αδελφοί μας στη Συρία έχουν αποδείξει ότι ποτέ δε θα επιτρέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Σιωνιστικό καθεστώς να εισέλθουν σε αυτή τη σημαντική χώρα στη Δυτική Ασία", δήλωσε περαιτέρω ο Velayati.

Ο εκπρόσωπος των Κούρδων ηγετών της Συρίας, από την πλευρά του, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στο Ιράν για την υποστήριξη του συριακού λαού και ανέφερε ότι οι καλές διμερείς σχέσεις μεταξύ Τεχεράνης και Δαμασκού χρονολογούνται από τη νίκη της Ισλαμικής Επανάστασης του 1979.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail