Οι ΗΠΑ απειλούν τη Συρία αν κινηθεί εναντίον των τρομοκρατών στη Νταράα και η Heather Nauert τρώει "ξύλο" στο Twitter

Οι Δυνάμεις του Τίγρη συγκεντρώνονται στη Νταράα
Freepen.gr - Πλήρης αποκαθήλωση των ΗΠΑ και της κυβέρνησης Τραμπ που άλλα έλεγε για να εκλεγεί και διαφορετικά κινείται. Οι ΗΠΑ προειδοποίησαν ότι θα λάβουν "άμεσα και κατάλληλα μέτρα" για να προστατεύσουν την εκεχειρία αν οι δυνάμεις του προέδρου Ασαντ κινηθούν προς τη Νταράα στο συριακό νότο.

Πρόκειται για μια ακόμη απαράδεκτη κίνηση των ΗΠΑ που προστατεύει τους τρομοκράτες της περιοχής οι οποίοι απολαμβάνουν τόσο την στήριξη τη δική τους όσο και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Την ίδια στιγμή οι δυνάμεις του Τίγρη συγκεντρώνονται στη Νταράα ενώ τις προηγούμενες ημέρες πετάχθηκαν φυλλάδια με τα οποία εκαλούντο οι τρομοκράτες να παραδώσουν τα όπλα τους. Συνεπώς υπάρχει επιλογή.

Πάντως έχει αρκετό ενδιαφέρον να διαβάσει κανείς τα σχόλια στη σχετική ανάρτηση της εκπροσώπου τύπου του State Department, Heather Nauert.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail