Η Κινέζα blogger που μεταμορφώνει τον εαυτό της - Πρόσφατα ως Μόνα Λίζα ξεπέρασε τα 20.000.000 προβολές

Freepen.gr - Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο καλούνται καλλιτέχνες μακιγιάζ (makeup artists). Εάν ποτέ είχατε αμφιβολίες για την καλλιτεχνική αξία του μακιγιάζ, η Κινέζα blogger He Yuhong θα σας αλλάξει γνώμη με τις εκπληκτικές μεταμορφώσεις της τόσο σε ιστορικές μορφές όσο ακόμη και στην Taylor Swift.

Η 26χρονη δημοσιεύει το έργο της στο κανάλι βίντεο Miaopai και πρόσφατες μεταφορτώσεις της όπως το πρόσωπό της Μόνα Λίζα είχαν τεράστια επιτυχία. Ειδικότερα το συγκεκριμένο βίντεο ξεπέρασε τα 20.000.000 προβολές.

"Μόλις δείτε το πρόσωπό σας ως ένα λευκό κομμάτι χαρτί, τότε οι ευκαιρίες είναι ατελείωτες" σημειώνει η He η οποία αγαπά τις μεταμορφώσεις της και όταν είδε την επιτυχία της Μόνα Λίζα αποφάσισε να συνεχίσει. Η κάθε δημιουργία χρειάζεται κάθε φορά 4 έως 6 ώρες για να ολοκληρωθεί.

















Lady with an Ermine

 

Taylor Swift


 

Selena Gomez

Cate Blanchett

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail