Προδοσία του μείζονος (εθνικότητα-γλώσσα) προηγείται της προδοσίας του...ελάσσονος (σύνθετο όνομα)


Ως ιλαροτραγικό επιστέγασμα της τελικής πράξης στη συνθηκολόγηση της Ελλάδας, τα Σκόπια ανέλαβαν την υποχρέωση να ενημερώσουν πρώτα την ελληνική κοινή γνώμη για την επιτυχή έκβαση των διαπραγματεύσεων, αφού δεν είχε το θάρρος να το κάνει η ερασιτεχνική κυβέρνηση των Αθηνών.

Δημήτρης Γιαννόπουλος
 
Ο λόγος είναι απλός: Υποκινούμενοι από την Σόφια και την Άγκυρα, οι Σκοπιανοί περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να τρίψουν στη μούρη των Ελλήνων τον εγκληματικό σφετερισμό Εθνικότητας και Γλώσσας, δηλαδή της ιστορικής και πολιτιστικής ιδιοπροσωπείας των Μακεδόνων, ως το ενδοξότερο κεφάλαιο στην παρακαταθήκη του Οικουμενικού Ελληνισμού (Μακεδονική Δυναστεία, Ελληνιστικοί Χρόνοι)!

Αυτό δίνει το δικαίωμα σε Σκοπιανούς και Βουλγάρους να διαγράψουν από τα κατάστιχα της Παγκόσμιας Ιστορίας την εθνική ταυτότητα αιώνων «μακεδονικής ιστορίας», και να προσθέσουν στο εθνικό τους ημερολόγιο την απάτη της Βουλγαρικής εξέγερσης των κομιτατζήδων «του Ίλιντεν» και όλων των μετέπειτα ελληνικών θυσιών, ηρωισμών και νικών στον Μακεδονικό Αγώνα, τους Βαλκανικούς Πολέμους και φυσικά την Εθνική Αντίσταση στην Βουλγάρικη Κατοχή, η οποία οδήγησε με τη σειρά της, στην εθνική καταστροφή του ξενοκίνητου Εμφύλιου Πολέμου, και στο αίσχος της κλοπής του ονόματος της Μακεδονίας από τον Τίτο.

Και όλες αυτές οι εγκληματικές ανοησίες προηγούνται, σύμφωνα με την Ανακοίνωση των Σκοπίων, της αλλαγής «σύνθετης ονομασίας», που θα μείνει γνωστή — αν ποτέ θεσπιστεί erga omnes — ως ...παραχώρηση στις ιδιοτροπίες των «δύστροπων Ελλήνων» για τις οποίες θα απολογούνται εσαεί με δουλοπρέπεια οι κκ. Τσίπρας, Κοτζιάς, Βενιζέλος, Γενηματά, Θεοδωράκης, Κουτσούμπας, Μπουτάρης και ...Βαρουφάκης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail