Τούρκος πάει να δείρει τη γυναίκα του, τελικά τις τρώει από όλον τον κόσμο και τον συλλαμβάνει η αστυνομία

Freepen.gr - Ένας άνδρας που προσπάθησε να δείρει τη γυναίκα του σε έναν δρόμο της Κωνσταντινούπολης, ο ίδιος τελικά τις έφαγε από τους παρευρισκόμενους γύρω του, οι οποίοι παρενέβησαν, ανέφερε το Dogan News Agency.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το περιστατικό συνέβη το πρωί της 30ης Μαϊου στην περιοχή Kağıthane της Κωνσταντινούπολης, όπου ο άνδρας επιτέθηκε στη γυναίκα, καθώς επέστρεφαν μετά από μια ακροαματική διαδικασία ενώπιον δικαστηρίου.

Παρατηρώντας την επίθεση, παρενέβη ένας παρευρισκόμενος για να την σταματήσει. Ωστόσο επενέβησαν και αρκετοί ακόμη στο συμβάν εμποδίζοντας παράλληλα τον άνδρα να ξεφύγει ενώ είχαν καλέσει καλούσε την αστυνομία.

Τελικά ο βαρύμαγκας όχι μόνο δεν έδειρε αλλά τραυματίστηκε από το ξύλο που έφαγε ενώ συνελήφθη από την αστυνομία.

"Η γυναίκα φώναζε για βοήθεια, έτσι οι πολίτες την βοήθησαν. Είμαστε όλοι ενάντια στη βία", ανέφερε ο Mehmet Kaya, μάρτυρας του περιστατικού.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail