Μποϊκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα όσο το Βερολίνο πουλά όπλα στους Τούρκους για να χτυπήσει την πατρίδα μας

HoliHo - pixabay
Η Γερμανία ανέκαθεν υπήρξε φιλικότατη προς τους Τούρκους. Άλλωστε ένας Γερμανός στρατάρχης σχεδίασε τη Γενοκτονία των τοπικών πληθυσμών της Μικράς Ασίας στις αρχές του 20ου αιώνα.

Του Στρατή Μαζίδη

Πριν λίγες εβδομάδες διαβάσαμε ότι μόνο σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα οι δύο χώρες έκλεισαν περί τις 37-38 αμυντικές συμφωνίες. Είναι επίσης γνωστό πως κατέληξαν γερμανικά leopard στην Τουρκία μέσω σπόντας για να παρακαμφθεί η συμφωνία με την Ελλάδα.

Τώρα όμως ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Η Γερμανία προχωρά κανονικά τα έξι υποβρύχια προηγμένης τεχνολογίας, σαν τα δικά μας κλάσης Παπανικολής, τα οποία σε λίγα χρόνια θα ενταχθούν στον τουρκικό στόλο ώστε αυτός να εξισορροπήσει την κατάσταση στο Αιγαίο και να ελέγχει καλύτερη την ανατολική Μεσόγειο.

Αυτή είναι η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και αυτοί είναι οι φίλοι μας οι Γερμανοί. Μήπως λοιπόν να το ξανασκεφτούμε πριν ψωνίσουμε γερμανικά προϊόντα; Μήπως να το ξανασκεφτούμε πριν ταξιδέψουμε για αναψυχή στη Γερμανία; Μήπως γενικά να ξανασκεφτούμε όχι το κάθε ευρώ, αλλά το κάθε λεπτό που δίνουμε προς όφελος της Γερμανίας, η οποία εξοπλίζει την Τουρκία με όπλα που κατά βάση θα στοχεύσουν Ελληνες;

Τα υποβρύχια είναι φανερό για ποιον προορίζονται.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail