Το Ισραήλ φοβάται την αεράμυνα και διαμηνύει στη Συρία: Αφήστε μας να βομβαρδίζουμε τους Ιρανούς ανενόχλητοι στο έδαφός σας

Freepen.gr - Το Ισραήλ προειδοποιεί τη Δαμασκό να μην χρησιμοποιεί αεροπορική άμυνα ενάντια στα πολεμικά του αεροσκάφη μέσα στη Συρία. Συγκεριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα muraselon.com ένας ανώτερος αξιωματικός της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας δήλωσε ότι τα πολεμικά αεροσκάφη της χώρας του θα συνεχίσουν να επιχειρούν στον εναέριο χώρο της Συρίας για όσο διάστημα κρίνεται απαραίτητο.

"Δεν το κάνουμε αυτό επειδή είμαστε επιθετικοί, αλλά επειδή πρέπει συνεχώς να υπερασπιζόμαστε ενεργά το κράτος του Ισραήλ", δήλωσε ο ανώτερος αξιωματικός, μιλώντας σε δημοσιογράφους υπό την προϋπόθεση ανωνυμίας την Τετάρτη.

"Αυτό είναι το μόνο πράγμα που εμποδίζει τα επιθετικά μέτρα του Ιράν", πρόσθεσε. Ο αξιωματικός προειδοποίησε επίσης τη Συρία να μην χρησιμοποιεί την αεράμυνά της εναντίον των ισραηλινών πολεμικών αεροπλάνων:

"Όσες μονάδες χτυπήσουν ισραηλινά αεροσκάφη θα καταστραφούν. Όλες οι μονάδες που δε θα μας χτυπήσουν δε θα καταστραφούν» σημειώνοντας ότι «αυτή η πολιτική θα συνεχιστεί».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail