«Ο Τραμπ δεν έχει τη διανοητική ικανότητα να χειρίζεται ζητήματα»

Etereuti - pixabay
Freepen.gr - Ο εκπρόσωπος του κοινοβουλίου του Ιράν, Αλί Λαριτζάνι προχώρησε σε μια αρκετά καυστική δήλωση για την απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τράμπ για την απόσυρση των ΗΠΑ από την πυρηνική συμφωνία του Ιράν, λέγοντας ότι στερείται τη «διανοητική ικανότητα» για τη δουλειά του.

Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι αποσύρει τις Ηνωμένες Πολιτείες από την συμφωνία προκαλώντας μια χιονοστιβάδα κριτικής τόσο στο εσωτερικό όσο και στη διευθνή κοινότητα ανάμεσα και σε χώρες συμμάχους των ΗΠΑ.

Ο Λαριτζάνι υποστήριξε ότι "ο Τραμπ δεν έχει τη διανοητική ικανότητα να χειρίζεται ζητήματα" και συμπλήρωσε πως:

"Η αποχώρηση του Τραμπ από την πυρηνική συμφωνία ήταν μια διπλωματική επίδειξη ... Το Ιράν δεν έχει καμία υποχρέωση να τηρήσει τις δεσμεύσεις του υπό την τρέχουσα κατάσταση. Είναι προφανές ότι ο Τραμπ κατανοεί μόνο τη γλώσσα της δύναμης".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail