Υπουργός της Δανίας: Το Ραμαζάνι μπορεί να είναι επικίνδυνο για όλους μας

Freepen.gr - Η υπουργός μετανάστευσης της Δανίας και μέλος του κεντροδεξιού Φιλελεύθερου Κόμματος, Inger Stojberg ζήτησε από τους μουσουλμάνους που ζουν στη χώρα να πάρουν άδεια και τη διάρκεια του Ραμαζανιού, όπως αναφέρει η hurriyetdailynews.com:

«Θέλω να ζητήσω από τους μουσουλμάνους να λάβουν άδεια από την εργασία τους κατά τη διάρκεια του μήνα του Ραμαζανιού για να αποφευχθούν οι αρνητικές συνέπειες για το υπόλοιπο της δανικής κοινωνίας» Stojberg έγραψε σε μια στήλη για την ταμπλόιντ BT.

Η Stojberg σχολιάζει επίσης:

"Αναρωτιέμαι αν μια θρησκευτική εντολή που θα επιβάλει την τήρηση ενός κανόνα 1400 ετών του Ισλάμ είναι συμβατή με την κοινωνία και την αγορά εργασίας της Δανίας το 2018."

Συμπλήρωσε ακόμη ότι η τήρηση του Ραμαζανιού μπορεί να επηρεάσει την "ασφάλεια και παραγωγικότητα" δίνοντας το παράδειγμα ενός οδηγού λεωφορείου ο οποίος δε θα πίνει και δε θα τρώει τίποτε για περισσότερο από 10 ώρες.

"Αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο για όλους μας", συμπλήρωσε η Stojberg.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail