Μια άλλη είδηση από τη Λέσβο που δε μας έδειξαν τα ΜΜΕ - Γιατί άραγε δεν πρέπει να μαθαίνουμε για αυτά;

pixel2013 / pixabay
Νωρίτερα διάβασα την παρακάτω ανάρτηση στο Facebook η οποία αφορά στα όσα αντίκρισε ένας κτηνοτρόφος στο κτήμα του στη Μόρια της Λέσβου.

Του Στρατή Μαζίδη



Δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζω μια τέτοια ανάρτηση συνοδευόμενη από το σκληρό αλλά αναγκαίο αποδεικτικό φωτογραφικό υλικό. Τα σχόλια της ανάρτησης αντανακλούν μια κοινωνία στα όριά της, που όμως έκανε τις πολιτικές της επιλογές το Σεπτέμβριο του 2015.

Ως ένας απλός σκεπτόμενος πολίτης αναρωτιέμαι. Γιατί αυτές οι ειδήσεις δεν παρουσιάζονται από τα ΜΜΕ; Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που δεν πρέπει να τις μαθαίνουμε; Συμβαίνει κάτι άλλο; Διότι και στην περίπτωση της συμπλοκής της Μόριας με τους Αραβες και τους Κούρδους έχουμε ενημέρωση από το twitter και ξένα δίκτυα, τα οποία επιμένουν να μιλούν για νεκρούς όταν οι εδώ αρχές διαψεύδουν.

Το να κρύβεις κάτι κάτω από το χαλί ή να μην παρουσιάζεις μια κατάσταση, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Ούτε φυσικά στρέφοντας αλλού τα μάτια της κοινωνίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail