Ελλάδα S.O.S!

fietzfotos - pixabay
Μας κυβερνούν “χαλασμένα μυαλά”! Ούτε τα μνημόνια, ούτε η Τουρκία, ή το εξωτερικό χρέος και η άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας μας είναι τόσο καταστροφικά για την πατρίδα μας, όσο τα “χαλασμένα μυαλά” που μας κυβερνούν. Αυτά είναι σαν τον σαπίτη. Ρίχνουν το δηλητήριό τους και θα σαπίσουν σιγά – σιγά το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Το σάπιο σώμα είναι νεκρό και δεν μπορεί πλέον να αντιδράσει. Και κάθε ημέρα που περνάει το σάπιο μέρος αυξάνει και το ζωντανό μέρος μικραίνει και μειώνονται μαζί του και οι δυνατότητες αντίστασης μέχρι τον οριστικό θάνατό του.

Ηλίας Ευαγγελόπουλος
Οικονομολόγος

Υπάρχουν κάποιοι λίγοι πνευματικοί άνθρωποι που ρίχνουν πνευματικά αντίδοτα στο σώμα αλλά είναι τόσο μικρής ποσότητας που δεν μπορούν να εξουδετερώσουν το συνεχώς αυξανόμενο δηλητήριο που εισέρχεται σ’ αυτό. Και είναι συνεχώς αυξανόμενο γιατί υπάρχουν πολλοί που επί καλής πληρωμής, αναλαμβάνουν την έγχυση του δηλητηρίου στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας. Είναι αυτοί που μορφώθηκαν αλλά πνευματικά έμειναν ξύλα απελέκητα. Γι’ αυτό και σήμερα είναι οι καλύτερες “πνευματικές πόρνες” στην υπηρεσία της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Και περνώντας στο θέμα των ημερών μας για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια που όλοι κόπτονται για τα δικαιώματα των τελευταίων, τα παιδάκια δεν έχουν το δικαίωμα τα ίδια να ερωτηθούν αν θα θέλουν να μεγαλώσουν σε ένα σπίτι που π.χ. κάποιος άνδρας θα παριστάνει τη μαμά! Και τι πνευματικό μαρτύριο θα είναι υποχρεωμένες να υποστούν οι ευαίσθητες αυτές παιδικές ψυχές όταν μπροστά στους δασκάλους, τους συμμαθητές και τους φίλους τους θα εμφανίζεται ο άνδρας που θα παριστάνει τη μαμά!

Και βέβαια μέσα από αυτήν την άρρωστη πόρτα που ανοίγεται από τα “χαλασμένα μυαλά” στη χώρα μας, υπάρχει και ο σχεδιασμός για την μαζική αναδοχή παιδιών παράνομα εισελθόντων στη χώρα μας μεταναστών, με σκοπό την επιτάχυνση της εθνικής αλλοίωσης της χώρας και την συντόμευση του χρόνου οριστικής διάλυσής της.

Όταν ο Μέγας Αντώνιος είδε σε όραμα την κατάσταση της ανθρώπινης κοινωνίας λίγο πριν το τέλος του κόσμου είπε ότι οι άνθρωποι θα τρελαθούν και όποιοι δεν είναι τρελοί θα τους κυνηγούν οι υπόλοιποι γιατί δεν θα είναι τρελοί σαν κι αυτούς! Η σημερινή ελληνική κοινωνία είναι μια πρόγευση της προ του τέλους κοινωνίας.

Το προσεχές χρονικό διάστημα θα δείξει αν το ζωντανό κομμάτι του ελληνικού λαού που έχει απομείνει έχει ακόμα την δύναμη να αντισταθεί ή πλέον οριστικά έχει παραδοθεί.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail