Ο Πάνος Καμμένος φοβάται

Τι συνέβη και ο κάποτε πολέμαρχος Πάνος Καμμένος που απαντούσε στο Νίκο Χατζηνικολάου ότι όποτε θέλει μπορεί να προσγειωθεί στα Ιμια και να βάλει μια ελληνική σημαία, που πριν 15 ημέρες απειλούσε να τσακίσει τους τουρκαλάδες, τώρα έβαλε τις φωνές κατακόκκινος από το βήμα της βουλής στους νέους που έβαλαν σημαίες στο Μεγάλο Ανθρωποφάγο;

Του Στρατή Μαζίδη

Κατάλαβε πολύ απλά ότι τα πράγματα σοβάρεψαν. Πήγε στα Ιμια και τον απέκλεισαν, παραλίγο να βυθιστούν δύο ελληνικά πλοία σε ελληνικά χωρικά ύδατα, του άρπαξαν είτε εντός συνόρων είτε εκτός με παγίδα δύο Ελληνες στρατιωτικούς και είδε ένα Mirage να...πέφτει λόγω...βέρτιγκο (όπως συνηθίζεται) ανακοινώνοντας το χαμό του πιλότου πριν βρεθεί η σωρός του (!) με τον τελευταίο να κηδεύεται άρον άρον.

Τώρα και ο αμετροεπής Πάνος Καμμένος κατάλαβε ότι οι λόγοι δεν είναι ανέξοδοι. Ίσως να έχει και άλλη πληροφόρηση. Κι εδώ που τα λέμε το να έχεις μια αίσθηση του φόβου, κακό δεν είναι. Σε κάνει πιο υπεύθυνο, μεθοδικό. Σε αναγκάζει να λάβεις τα μέτρα σου και να οργανωθείς. 

Τώρα ο Πάνος Καμμένος φοβάται γιατί μπορεί στα χέρια να σκάσει κανένα σκηνικό. Κάθε κουβέντα έχει κόστος. Όπως είχε και πριν.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail