Όσο θάλασσα κι αν τα κάνουν οι συνδικαλιστές, οι φιλελέ δε θα μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι οι υποδομές ανήκουν σε μας και δεν πωλούνται


Οι συνδικαλιστές μπορεί στην πλειοψηφία τους να εξυπηρετούν κάθε είδους συμφέροντα εκτός από αυτά των εργαζομένων αλλά η ΔΕΗ και το Νερό ανήκουν σε μας, όχι σε αυτούς και όχι στις κυβερνήσεις που δεν εξουσιοδοτήθηκαν να τα πουλήσουν.

Μελίνα Κονταξή

Ιδιωτική πρωτοβουλία δεν είναι να παίρνεις έτοιμες υποδομές που χρειάστηκαν θυσίες γενεών για να χτιστούν επειδή η πολιτική εξουσία είναι ανίκανη, αδιάφορη ή έχει συμφέροντα στο ξεπούλημά τους.

Την ιδιωτική πρωτοβουλία στο νερό και το ρεύμα τους δοκιμάσαμε. Μπορεί να μην έζησε η γενιά μας τις μέρες της Ούλεν και της Πάουερ, οι περιγράφες όμως για την αισχροκέρδεια των ξένων μονοπωλίων υπάρχουν και είναι εύκολο να βρεθούν.

Όταν ο διαχειριστής δεν μπορεί να διαχεριστεί την περιουσία σου, απολύεις το διαχειριστή, δεν τον αφήνεις να χαρίσει την περιουσία σου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail