Η απύθμενη αηδία που προκαλούν οι απάτριδες


Με αφορμή ειρωνικά σχόλια που αναρτήθηκαν στο twitter μετά το θάνατο του πιλότου ας ξανασχοληθούμε με το πόσο φασίστες είναι οι ψευτοαθρωπιστές, Αυτοί που αγωνίζονται για λευτεριά στην Παλαιστίνη αλλα θεωρούν φασίστα όποιον τολμάει να φωνάξει "λευτεριά στην Κύπρο".

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Αυτοί που φωνάζουν "φονιάδες των λαών Αμερικάνοι" αλλα ποτέ δεν φώναξαν "Τούρκοι φονιάδες Ελλήνων, Ασσυρίων, Αρμενίων, Κούρδων". Αυτοί που σωστά καταγγέλλουν όσους αρνούνται το εβραϊκό ολοκαύτωμα από τους ναζί αλλα αποτελούν και οι ίδιοι αρνητές γενοκτονιών και δικαιολογούν το πρότυπο του Χίτλερ, Κεμάλ.

Αυτοί που δε θέλουν η Ελλάδα να έχει σύνορα αλλα δεν έχουν κανένα θέμα με τα σύνορα των υπολοίπων. Αυτοί που υποθάλπτουν κάθε είδους ξένο εθνικισμό από το σκοπιανό ως τον τουρκικό στο όνομα του αντιεθνικισμού πάντα.

Και τέλος δεν υπάρχει τίποτα πιο αξιοθρήνητο από το να προσβάλλεις ένα νεκρό που η δουλειά του ήταν να φροντίζει εσύ που θεωρείς ότι δεν πρέπει να υ πάρχουν συνόρα να μπορείς να λές τη γνώμη σου χωρίς να σαπίζεις σε κάποια τουρκική φυλακή. Γιατί χωρίς το σπίτι αυτό που λέγεται πατρίδα και ο σμηναγός Μπαλταδώρος αφιέρωσε την ζωή του στην υπεράσπιση του, θα ήσουν οθωμανική αποικία.

Το "κάτω τα σύνορα" σημαίνει "κάτω το σπίτι μου", αλλά διεθνισμός είναι ο αγώνας για κάθε έθνος να έχει το σπίτι του. Βέβαια οι ανθρωπιστές σε εισαγωγικά το ξέρουν αυτό. Θέλουν οι Παλαιστίνιοι να έχουν σπίτι, όμως στους Έλληνες δεν αναγνωρίζουν αυτό το δικαίωμα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail