Η Μόσχα δοκίμασε το δολοφόνο δορυφόρων και βρήκε στόχο!

Freepen.gr - Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας διενήργησαν δοκιμασία αναβαθμισμένου αντιβαλλιστικού πυραύλου που σχεδιάστηκε για να προστατεύσει τη Μόσχα και το Κρεμλίνο από την επίθεση των εχθρικών πυραύλων, με την ικανότητα να καταστρέφουν κατασκοπευτικούς δορυφόρους του ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της υπηρεσίας Τύπου του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, μια ομάδα των δυνάμεων αεροπορικής άμυνας και πυραυλικής άμυνας της ASF διενήργησε επιτυχώς δοκιμαστική εκτόξευση του νέου εκσυγχρονισμένου πυραύλου ABM στο εκπαιδευτικό κέντρο Sary-Shagan στο Καζακστάν.

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας δημοσίευσε επίσης οπτικό υλικό από τη δοκιμή. Ο αναπληρωτής διοικητής του στρατού της αντιπυραυλικής άμυνας και πυραυλικής άμυνας, ο στρατηγός Αντρέι Πρίκχοντκο δήλωσε κατά τη διάρκεια της δοκιμής ότι "το νέο εκσυγχρονισμένο ABM του συστήματος πυραυλικής άμυνας ολοκλήρωσε επιτυχώς κι ενεπλάκη με τον προσομοιωμένο στόχο την καθορισμένη ώρα".

Το σύστημα πυραυλικής άμυνας βρίσκεται στην υπηρεσία της Αεροπορικής Δύναμης και έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει την πόλη της Μόσχας από επιθέσεις αεροδιαστημικής, καθώς και να υποστηρίζει τα προειδοποιητικά συστήματα επίθεσης πυραύλων και τον έλεγχο του διαστήματος.

Ορισμένοι εμπειρογνώμονες σημείωσαν ότι το ευέλικτο αυτό κινητό σύστημα μπορεί επίσης να καταρρίψει αεροσκάφη και πυραύλους, καθώς και ICBM με πολλαπλές κεφαλές.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail