"Θα τους λιώσουμε, θα τους τσακίσουμε, θα τους εξαφανίσουμε, θα τους ισοπεδώσουμε"...εύκολο να το λες όταν δεν πρόκειται εσύ να φας τη σφαίρα

Καταρχήν να ευχηθώ σε όλους τους φίλους από καρδιάς καλή Ανάσταση και ο Θεός μαζί σας. Η ζωή είναι ένας ανηφορικός Γολγοθάς και είναι απαραίτητο να έχουμε το Χριστό συνοδοιπόρο μας. 

Του Στρατή Μαζίδη

Χθες ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος από την Ικαρία προχώρησε σε νέα μεγάλα λόγια. Αφού επέμεινε για ακόμη μια φορά στην ιστορική αναλήθεια ότι το 1821 νικήσαμε την Οθωμανική Αυτοκρατορία (αν την είχαμε νικήσει α. δε θα σωζώμασταν στο Ναβαρίνο από τους ξένους και β. θα είχαμε σύνορα στην Τραπεζούντα και την Αντιόχεια) δήλωσε ότι θα τσακίσουμε τους Τούρκους κι ας μην τους κατονόμασε.

Δε γνωρίζω αν θα τους τσακίσουμε ή όχι. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι το βάρος των λόγων του Πάνου Καμμένου και των συνεπειών τους, θα κληθούν άλλοι να σηκώσουν. Όχι ο ίδιος.

Ποιος μπορεί να αποκλείσει ότι όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα δεν οφείλονται και στις δηλώσεις Καμμένου; Η εμμονή του να πηγαίνει, υποτίθεται στα Ιμια, διότι ούτε τόλμησε να τα πατήσει, τσάντισε τους Τούρκους με αποτέλεσμα την τελευταία φορά να τον αποκλείσουν ενώ δύο φορές επιχείρησαν να εμβολίσουν ελληνικά πλοία. Άλλοι όμως θα πνιγόντουσαν ή θα οδηγούντο αιχμάλωτοι, όχι ο υπουργός. 

Αν δεν είσαι έτοιμος και σίγουρος από όλες τις πλευρές, τότε πας λάου λάου μέχρι κάποια στιγμή να δυναμώσεις.

Η Τουρκία μπορεί να είχε όντως ένα σχέδιο όξυνσης από την κυπριακή ΑΟΖ μέχρι τον Εβρο. Ο Καμμένος όμως με τις δηλώσεις κι ενέργειές του εξελίχθηκε σε ένα χρήσιμο γρανάζι ώστε να τρέξει το σχέδιο της Αγκυρας.

Ακόμη και τα δύο παιδιά μας, οι δύο φίλοι μας, όπως θέλετε πείτε τους, που βρίσκονται πρακτικά αιχμάλωτοι των Τούρκων ίσως πληρώνουν κι ένα μέρος της ρητορικής του πολιτικού τους προϊστάμενου. Πού ήταν ο υπουργός όταν έπιασαν τα παιδιά; 35 ημέρες μετά το συμβάν και ακόμη κανείς δε γνωρίζει τι έχει συμβεί.

"Θα τους λιώσουμε, θα τους τσακίσουμε, θα τους εξαφανίσουμε, θα τους ισοπεδώσουμε"...εύκολο να το λες όταν δεν πρόκειται εσύ να φας τη σφαίρα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail