Όταν το Θέατρο μεταφέρει το Θαύμα της Ζωής στα παιδιά! Δωρεάν παραστάσεις σε χώρους φροντίδας και φιλοξενίας παιδιών

Με το νέο έργο «Μια Γραμμή και μια Τελεία κι είναι Θαύμα η Ιστορία» η Θεατρική Ομάδα του Ομίλου Εξυπηρετητών, συνεχίζει να προσφέρει ψυχαγωγία, σε παιδιά που για οποιοδήποτε λόγο δυσκολεύονται να πάνε στο θέατρο. Έτσι μεταφέρεται η ίδια μαζί με σκηνικά, κοστούμια, μουσική, παιχνίδι και χαρά στους χώρους των παιδιών, για να ταξιδέψουν όλοι μαζί στη μαγεία των παραμυθιών που διδάσκουν μέσα από τους ήρωες της ιστορίας, την αναγνώριση του Θαύματος της Ζωής!


Ο Όμιλος Εξυπηρετητών στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου, στο οποίο εντάσσεται και η συγκεκριμένη θεατρική ομάδα, δίνει δωρεάν παραστάσεις θεάτρου από την ίδρυσή του το 1980.
Με τα προηγούμενα πρόσφατα έργα τους «Τα Δώρα του Βασιλιά» και « Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι» δόθηκαν δεκάδες παραστάσεις σε Νοσοκομεία, Δήμους, Ιδρύματα, χώρους φιλοξενίας παιδιών.




Την ομάδα συντονίζει η ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια κα Ευαγγελία Γκιώνη.


Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για αίτημα παράστασης!
Τηλέφωνα επικοινωνίας 2102015194 και 6936104960
Πληροφορίες στο www.omilos-eksipiretiton.org

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail