«Οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί προσκλήθηκαν στο τουρκικό έδαφος από Τούρκους!»

Freepen.gr - «Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, στο Γενικό Επιτελείο έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι δύο Έλληνες παρασύρθηκαν σε παγίδα. Εισήλθαν στο τουρκικό έδαφος, επειδή προσκλήθηκαν από Τούρκους, με τους οποίους είχαν αναπτύξει φιλική σχέση» σημειώνει ο Σταύρος Λυγερός στην ιστοσελίδα του slpress.gr σε κείμενο με τίτλο: Παρασύρθηκαν σε παγίδα οι δύο Έλληνες όμηροι.

Το σενάριο της παγίδας, υπό την έννοια ότι "παρασύρθηκαν" σε τουρκικό έδαφος είχε υποστηριχθεί με κείμενά μας από τα πρώτα 24ωρα της περίεργης αυτής υπόθεσης στηριγμένο και στην κατάθεση του Αγγελού Μητρετώδη με τα "ίχνη" των πιθανών παρανόμων μεταναστών.

Η εκδοχή του κ. Λυγερού, εφόσον ισχύει, είναι εγκληματική. Σε μια εποχή κατά την οποία οι Τούρκοι είναι προκλητικοί και επιθετικοί από την κυπριακή ΑΟΖ μέχρι το Αιγαίο, λίγα 24ωρα μετά τις προσπάθειες βύθισης ελληνικών πλοίων στα Ιμια, κάποιοι θα έπρεπε να έχουν λάβει τα μέτρα τους. Κάποιοι όφειλαν να έχουν αναλάβει τις ευθύνες τους και προειδοποιήσει τα στελέχη τους να είναι πολύ προσεκτικά. Δε νοούνται φιλικές σχέσεις με Τούρκους στρατιωτικούς σε περίοδο έντασης (αλλά και γενικά).
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail