Κουρτς ο "Τουρκοφάγος": Μη διανοηθείτε να κάνετε προεκλογικές ομιλίες στην Αυστρία

Freepen.gr - Ο Αυστριακός καγκελάριος, Σεμπάστιαν Κουρτς, προκαλεί ξανά νευρική υστερία στην Αγκυρα αφού χαρακτήρισε ανεπιθύμητους τους Τούρκους πολιτικούς που τυχόν σκοπεύουν να προχωρήσουν σε προεκλογικές ομιλίες σε ομοεθνείς τους στην Αυστρία.

Όπως μεταδίδει το ΤΑΣΣ ο Κουρτς δήλωσε ότι ««Αν η Τουρκία προγραμματίσει ξανά να οργανώσει παρόμοιες ομιλίες, αυτήν τη φορά μπορώ σίγουρα να πω μόνο ένα πράγμα: τέτοια γεγονότα είναι ανεπιθύμητα και δε θα τα επιτρέψουμε» .

Ο Σεμπάστιαν Κουρτς το πήγε ένα βήμα παρακάτω σημειώνοντας πως ο Ερντογάν, προσπαθεί εδώ και χρόνια να χρησιμοποιήσει τη τουρκική διασπορά στην Ευρώπη για δικούς του σκοπούς:

«Αυτό αντανακλάται στη διεξαγωγή των προεκλογικών εκστρατειών του Ερντογάν και των συντρόφων του. Εγώ ως καγκελάριος, θα το αποτρέψω»
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail