Δύο αμερικανικοί πύραυλοι δώρο από τη Δαμασκό στη Μόσχα!

φωτο: AP
Freepen.gr - Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο πηγή στο υπουργείο Άμυνας της Συρίας, ο Συριακός Στρατός έχει παραδώσει δύο αμερικανικούς πυραύλους κρουζ στο ρωσικό στρατό, οι οποίοι δεν εξερράγησαν.

Οι εν λόγω πυραύλοι χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση στη Συρία υπό την ηγεσία των ΗΠΑ εναντίον στρατιωτικών στόχων της χώρας στις 14 Απριλίου, ωστόσο, δεν κατάφεραν να πυροδοτηθούν για άγνωστους λόγους.

Οι πυραύλοι παραδόθηκαν στις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις στη Συρία στις 17 Απριλίου και από τότε μεταφέρθηκαν στη Ρωσία με αεροπλάνο στις 18 Απριλίου. Επίσημο ανακοίνωση δεν υπάρχει.

Η αστοχία των πυραύλων να εκραγούν μπορεί να οφείλεται είτε σε μια γενική λειτουργική αποτυχία ή λόγω εμπλοκής από ηλεκτρονικά συστήματα πολέμου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail