Η σκευωρία αποκαλύπτεται - Τα Λευκά Κράνη έκαναν "γυρίσματα" στην Γκούτα

Freepen.gr - (FARS) Ο ιστότοπος ειδήσεων Al-Ahd ανέφερε ότι ο συριακός στρατός ανακάλυψε μια τοποθεσία στη μικρή πόλη Saqba στην ανατολική Ghouta που χρησιμοποιήθηκε από τα Λευκά Κράνη για να γυρίσει ένα βίντεο που απεικονίζει τον στρατό ως μια άγρια ​​δύναμη που σκοτώνει τους πολίτες ανελέητα.

Είπε επίσης ότι οι στρατιωτικοί άνδρες βρήκαν μια σειρά από κάμερες και εξοπλισμό παραγωγής ταινιών στην περιοχή.

Την Κυριακή, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας απέρριψε τις αιτιάσεις για υποτιθέμενη χημική βόμβα στη Ντούμα, γεγονός που υποδηλώνει ότι πολλά δυτικά κράτη καθώς και ΜΚΟ όπως τα Λευκά Κράνη στράφηκαν σε τέτοιες αξιώσεις για να υπονομεύσουν την εκκένωση των τρομοκρατών της Jeish al-Islam από την περιοχή.

"Απορρίπτουμε σθεναρά αυτούς τους ισχυρισμούς και ανακοινώνουμε την ετοιμότητά μας να στείλουμε ρωσικούς ειδικούς στην ακτινοβολία, χημική και βιολογική άμυνα στην Douma μετά την απελευθέρωσή της από τους τρομοκράτες για να συγκεντρώσουμε στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι οι ισχυρισμοί για τη χρήση χημικών όπλων ήταν κατασκευασμένοι" δήλωσε ο Γιούρι Υεφουσένκο, διοικητής του Ρωσικού Κέντρου Συμφιλίωσης για τη Συρία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail