Έτσι μπλόκαρε τις φρεγάτες ο Ερντογάν - Απείλησε ότι θα κλείσει το εργοστάσιο της Ρενό στην Τουρκία

Freepen.gr - Οι φρεγάτες FREMM αποδεικνύεται τελικά ότι αποτελούν πανίσχυρα τα όπλα τα οποία δεν επιθυμεί με τίποτε η Αγκυρα στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο. Αρκεί να θυμηθούμε τα τουρκικά δημοσιεύματα κατά την ελληνο-αιγυπτιακή άσκηση ΜΕΔΟΥΣΑ όταν αιγυπτιακές FREMM βρέθηκαν στα ελληνικά νερά.

Όπως αποκαλύπτει το ΠΑΡΟΝ ο πρέσβης της Τουρκίας στο Παρίσι μετέφερε στο Υπουργείο Αμυνας το τελεσίγραφο της Αγκυρας ότι θα κλείσει το εργοστάσιο της Ρενό αν παραχωρηθούν οι φρεγάτες στην Ελλάδα. Η χώρα μας από την άλλη εξακολουθεί να υποτιμά την αντίπαλο και χειρίζεται με ιδιαίτερη ελαφρότητα αυτά τα ζητήματα.

Και φυσικά αποδεικνύεται πόσο μεγάλη σημασία έχει να διαθέτεις ξένες βιομηχανίες στο έδαφός σου επειδή οι οικονομικές συνθήκες είναι ελκυστικές. Διαθέτεις ανά πάσα στιγμή ένα πανίσχυρο όπλο στα χέρια σου, κάτι που η χώρα μας ουδέποτε υπολόγισε όταν άρχισαν οι ξένες βιομηχανίες να μας εγκαταλείπουν χάρη στις επιλογές μας.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail