Αρχίζουν να μην πατούν καλά οι ΗΠΑ στην ανατολική Συρία - Υψώθηκε συριακή σημαία στη Ράκκα και ένταξη τεράστιου αριθμού πολιτών στο στρατό

Freepen.gr - Νέες δυνάμεις μετρά στις τάξεις του ο Συριακός Στρατός στο μέγεθος ενός νέου συντάγματος, αφού τεράστιος αριθμός πολιτών από τις βορειοανατολικές περιοχές της Συρίας κατετάγη τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με πηγές του almasdarnews.com, περίπου 1.500 άνθρωποι που προέρχονται από τη Hasaskah και το Qamishli (κυβερνητικί θύλακες εν μέσω της ελεγχόμενης από τους Κούρδους των SDF περιοχής) και τη γύρω ύπαιθρο εντάχθηκαν στο Συριακό Στρατό αφού πρώτα έκλεισαν τους φακέλους και τις υποθέσεις τους (δηλαδή συμφιλιώθηκαν) με τη συριακή κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Al-Masdar News Ibrahim Joudeh, πολλοί από τους άνδρες αυτούς είχαν λιποτακτίσει στην αρχή του πολέμου. Δεν είναι ακόμη γνωστό πού θα τοποθετηθούν ακριβώς οι νέοι στρατιώτες μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους αλλά πολλές πηγές λένε ότι θα αναπτυχθούν τοπικά στις περιοχές τους σε Hasaka και Qamishli.


Εκτός των παραπάνω η Λαϊκή Αντίσταση ύψωσε τη συριακή σημαία σε κτίριο στη Ράκκα
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail