Υπουργός Αμυνας Αιγύπτου: Πρέπει να ενισχύσουμε κι άλλο την ήδη εξαιρετική στρατιωτική μας συνεργασία με την Ελλάδα

Freepen.gr - Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μετά από πρόσκληση του Αιγύπτιου ομόλογού του Στρατηγού Sedki Sobhy, πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο Κάιρο.

Στη συνάντηση που είχαν οι δύο Υπουργοί συζήτησαν θέματα διμερούς συνεργασίας και αντάλλαξαν απόψεις επί των εξελίξεων στην περιοχή ενδιαφέροντος των δύο κρατών.


Σύμφωνα με την ahram.org.eg ο Sedky Sobhy επαίνεσε το σημερινό επίπεδο συντονισμού και διαβουλεύσεων μεταξύ της Αιγύπτου και της Ελλάδας στον τομέα της άμυνας και της ασφάλειας, εκφράζοντας την επιθυμία του να ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων των δύο χωρών.

Ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι η Αίγυπτος και η Ελλάδα μοιράζονται το ίδιο όραμα για ορισμένα θέματα που απειλούν τις διεθνείς προσπάθειες ειρήνης και ασφάλειας.

Στη συνάντηση παρέστησαν πολλοί Αιγύπτιοι και Ελληνες στρατιωτικοί αξιωματούχοι, καθώς και ο Έλληνας πρέσβης στο Κάιρο και ο Έλληνας στρατιωτικός ακόλουθος.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail