Οι χασάπηδες της οικουμένης χτύπησαν τη Συρία!

Freepen.gr - ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία πραγματοποίησαν μια non stop πυραυλική επίθεση στην πρωτεύουσα της Συρίας και στις γύρω περιοχές της περί τις 04:00 πμ. Ανταποκριτής του almasdarnews από την ύπαιθρο της Δαμασκού, μετέδιδε ότι ο καταιγισμός πυραύλων ήταν ασταμάτητος.

Ενεργοποιήθηκε η Συριακή Αεράμυνα η οποία πέτυχε να αναχαιτίσει περίπου δεκατρείς πυραύλους από τους περίπου 100 (σύμφωνα με το Reuters) καθώς δεν υπήρχε καμία προειδοποίηση προς τη ρωσική πλευρά για την ακριβή στιγμή του χτυπήματος και την ταχύτερη ενεργοποίηση της πρώτης. Ωστόσο η συριακή και η ρωσική πλευρά είχαν το χρόνο να προετοιμαστούν τα περασμένα 24ωρα.



Όπως φαίνεται ότι οι πρωταρχικοί στόχοι των ΗΠΑ ήταν η Δυτική Γκούτα (Kesweh, Jamraya) και οι ανατολικές βάσεις του Καλαμούν. Σύμφωνα με το συριακό στρατό, οι ΗΠΑ, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο έπληξαν τη βάση Ταξιαρχών 105, τη Dumayr Airbase και την Barzeh στην επαρχία της Δαμασκού.

Οι Βρετανοί ισχυρίζονται ότι έπληξαν στρατιωτικό στόχο στη Χομς.

Πολλές αναφορές που κάνουν λόγω για επιθέσεις σε Χαλέπι, Χάμα, Αλ-Σουέιντα και Λατάκια φαίνεται ότι δεν εύσταθούν.Το ελληνικό dimpenews που έχει άνθρωπο στη Συρία κάνει λόγο για ύπαρξη νεκρών αμάχων και μεταδίδει τις παρακάτω εικόνες:




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail