Μπεκίρ Μποζντάγ: Ελληνες υπουργοί προβοκάρουν τις καλές μας σχέσεις - Δεν είναι έξυπνη η προσέγγισή τους!

Freepen.gr - Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε η Αγκυρα δια του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης, Μπεκίρ Μποζντάγ μέσω Twitter που έκανε λόγο για Ελληνες υπουργούς οι οποίοι προβοκάρουν με την στάση τους τις ελληνοτουρκικές σχέσεις:

«Η Τουρκία σημείωσε πολλά θετικά βήματα για τη βελτίωση και ενίσχυση των σχέσεών της με την Ελλάδα. Παρά το γεγονός αυτό, δυστυχώς, ορισμένοι από τους πολιτικούς στην Ελλάδα αγωνίζονται να διαταράξουν τις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία.

Η Τουρκία τάσσεται υπέρ των καλύτερων σχέσεων με την Ελλάδα. Ορισμένες άδικες και προκλητικές συμπεριφορές σχετικά με την Τουρκία από τους Έλληνες υπουργούς δεν είναι προς όφελος της Ελλάδας. Η αξιολόγηση της στάσης της Τουρκίας ως αδυναμίας δεν είναι το έργο έξυπνων και οραματικών [πολιτικών].

Ο καθένας πρέπει να το γνωρίζει αυτό. Η Τουρκία δεν αδικεί σε κανέναν. Κανείς δε δικαιούται να την αδικήσει.  Η ιστορία είναι μάρτυρας. Δε βοηθά κανέναν να δοκιμάσει την Τουρκία ξανά και ξανά»






Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail