Οι Ινδοί ξεβράκωσαν και διαπόμπευσαν δημόσια βιαστές (βίντεο)

Freepen.gr - Δύο βιαστές ξεγυμνώνονται και διαπομπεύονται στους δρόμους του Yingkiong στη μακρινή βορειοανατολική Ινδία από τους θυμωμένους πολίτες αρπάζοντας παράλληλα τα χαστούκια τους (και όχι μόνο) από διερχόμενες γυναίκες.

Οι δύο άνδρες κατηγορούνται ότι βίασαν ομαδικά μαζί με δύο ακόμη άτομα μια 17χρονη κοπέλα η οποία είχε ραντεβού με έναν από αυτούς καθώς είχαν γνωριστεί μέσω social media. Ωστόσο στο ραντεβού πήγαν περισσότεροι ενώ μετά το βιασμό γύρω στις 2 τη νύχτα άφησαν την κοπέλα σπίτι της.

Η κοπέλα πήγε στην Αστυνομία, ωστόσο συγγενείς και γείτονες του θύματος εντόπισαν τους δύο και πριν τους παραδώσουν στις αρχές, τους διαπόμπευσαν δημόσια. Γενικά αυτή η τακτική της δημόσιας διαπόμπευσης, η οποία σε κάποιες περιπτώσεις έλαβε ακόμη αγριότερες διαστάσεις, αρχίζει να κερδίζει έδαφος στην Ινδία όπου δυστυχώς οι βιασμοί αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail