Χτύπησε ξανά ο Ρωσικός Στόλος - Καταιγισμός από πυραύλους kalibr στα ανοικτά της Ταρσού

Freepen.gr - Σύμφωνα με πηγές του αραβικού almasdarnews από την Ταρσό, τα πολεμικά πλοία του ρωσικού ναυτικού έχουν εξαπολύσει έναν καταιγισμό πυραύλων κρουζ σε βάρος θέσεων τρομοκρατών στο νότο της χώρας.

Οι πηγές αναφέρουν τον ήχο των πυραύλων που κατευθύνονται προς τα νότια προς εκτιμώντας πως οι στόχοι βρίσκονται κάπου στα ανατολικά τμήματα της επαρχίας της Δαμασκού.

Πηγές ανέφεραν ότι οι ένοπλες δυνάμεις στην περιοχή της Ανατολικής Γκούτα της Δαμασκού δεν είναι αναγκαστικά οι στόχοι της επίθεσης, υπονοώντας ότι οι δυνάμεις των ανταρτών στην ανατολική περιοχή του Καλαμούν εμπλέκονται από το ρωσικό ναυτικό.

Επί του παρόντος, τα συριακά και τα ρωσικά αεροπλάνα διεξάγουν μεγάλες επιδρομές κατά των μαχητών στην περιοχή της Ανατολικής Γκούτα της Δαμασκού.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail