Η σκόπιμη απαξίωση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς από διαδοχικές κυβερνήσεις

Atlantios - pixabay
Μελίνα Κονταξή

Ο Πολιτισμός είναι η βαριά μας βιομηχανία που οι κυβερνήσεις σκόπιμα δεν εκμεταλλεύονται. Τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι θα μπορούσαν να φέρουν πολύ περισσότερα έσοδα στα κρατικά ταμεία και να συμβαλουν ουσιαστικά στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας αν είχαν προσωπικό.

Συμβασιούχοι που ανακυκλώννται κάθε 7 ή 8 μήνες μειώνοντας προσωρινά τα νούμερα της ανεργίας με απώτερο στόχο και της κυβέρνησης της αριστεράς την είσοδο ιδιωτών νταβατζήδων στο χώρο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς που θα πληρώνονται από το δημόσιο για να έχουν φθηνούς σκλάβους.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η σκόπιμη υποβάθμιση του πολιτισμού, οι κλειστές αίθουσες, η απουσία πρωτοβουλιών όπως οργάνωση συνεδρίων ή εκδηλώσεων που φυσικά χωρίς προσωπικό ή με υποστελεχωμένους χώρους δεν μπορεί να γίνει.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθουμε να διαχωρίζουμε τα κομματόσκυλα, τους συμβούλους από το συλλογικό συμφέρον. Η στελέχωση των πολιτιστικών χώρων με το απαραίτητο προσωπικό είναι προς το συμφέρον όλων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail