Κούρδοι της Αφρίν: Η Μόσχα συνένοχη στην αιματοχυσία - Αν δεν ήθελε, δε θα τολμούσαν να πετάξουν τα τουρκικά αεροσκάφη

Freepen.gr - Για περισσότερο από 47 ημέρες, το τουρκικό κράτος και οι τρομοκρατικές του ομάδες, ISIS και AL-Nusra ξεκίνησαν έναν επιθετικό και ανοικτό πόλεμο στην εγκλωβισμένη Afrin, χρησιμοποιώντας διάφορα είδη όπλων και στρατευμάτων, σημειώνει η YPG σε ανακοίνωσή της και συνεχίζει:

Όπως γνωρίζουν όλοι, ο ουρανός της Αφρίν προστατευόταν από τις αεροπορικές δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας και αν δεν υπήρχε η ρωσική έγκριση, οι τουρκικές αεροπορικές δυνάμεις δεν θα μπορούσαν να διεισδύσουν στον εναέριο χώρο της Συρίας και να πραγματοποιήσουν τις αεροπορικές επιδρομές.

Είναι πλέον σαφές ότι η Ρωσική Ομοσπονδία συνεργάζεται με το τουρκικό κράτος ανοίγοντας τον εναέριο χώρο της Συρίας και επιτρέποντας στην Τουρκία να σφαγιάσει τους αμάχους στην Αφρίν. Η ρωσική συνενοχή ήρθε μετά από πολλές προσπάθειες αποτυχίας των Ρώσων να εκδιώξουν τις Μονάδες Προστασίας του Λαού και την πολιτική διοίκηση στην Αφρίν και να επιβάλουν ρωσικές ιδιωτικές ατζέντες που δεν έχουν οφέλη για τον συριακό λαό.

Λόγω της συμφωνίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας με το τουρκικό κράτος επιτρέποντάς της να διεξαγάγει εθνοκάθαρση και να αναγκάσει τους ανθρώπους στην Αφρίν να μετακινηθούν, είναι πλέον προφανές ότι η Ρωσική Ομοσπονδία είναι εταίρος με το τουρκικό κράτος στην αιματοχυσία αθώου αίματος Κούρδων αμάχων.

Εμείς στη Γενική Διοίκηση του YPG, καλούμε την κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας να ανατρέψει την απόφασή της να επιτρέψει την εισβολή της Τουρκίας στην Αφρίν και να σταματήσει να συμμετέχει στη δολοφονία των ανθρώπων και την καταστροφή πόλεων και χωριών. Επίσης, καλούμε τον ρωσικό λαό να ασκήσει πίεση στην κυβέρνησή του για να μην προχωρήσει σε αυτό το σχέδιο το οποίο δεν εξυπηρετεί τους Ρώσους και να παροτρύνει την κυβέρνησή του να υπαναχωρήσει άμεσα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail