Τους παρακολουθούσαν σε κάθε βήμα; Οι Τούρκοι φέρεται να είχαν παγιδεύσει το δάσος στις Καστανιές με κρυφές κάμερες (ΒΙΝΤΕΟ)

Freepen.gr -  Νέες διαστάσεις αλλά και καινούρια ερωτήματα προστίθενται στο θρίλερ του Εβρου και του πως βρέθηκαν αιχμάλωτοι των Τούρκων οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων, οι Τούρκοι φέρεται να έχουν παγιδεύσει με κυνηγετικές κάμερες το δάσος των Καστανιών, όπου έλαβε χώρα το συμβάν.

Εφόσον ισχύει το ρεπορτάζ του σταθμού, τότε το πιθανότερο είναι ότι οι Τούρκοι παρακολουθούσαν κάθε βήμα των Ελλήνων στρατιωτικών στην περιοχή ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχει εγγραφεί και η σύλληψή τους.

Επίσης εγείρεται το ερώτημα του πότε οι Τούρκοι παγίδευσαν με κάμερες την περιοχή και η ελληνική πλευρά δεν αντιλήφθηκε το γεγονός.

Δείτε το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail