Κόντρα στο σανό της προπαγάνδας - Οι κάτοικοι της Γκούτα υψώνουν τη σημαία της Συρίας κι απαιτούν να φύγουν οι τρομοκράτες

Design by
Στρατής Μαζίδης

Με αποφασιστικότητα και κόντρα στην προπαγάνδα των σκηνοθετημένων διασώσεων των Λευκών Κρανών (που δρουν μόνο σε κατεχόμενες περιοχές) ο συριακός στρατός έχει απελευθερώσει περίπου το 50% της Ανατολικής Γκούτα καταφέρνοντας ένα ισχυρό πλήγμα στην εκεί ακραία τρομοκρατική φωλιά.

Εν τω μεταξύ οι κάτοικοι των κατεχόμενων τμημάτων της Γκούτα ύψωσαν τις συριακές σημαίες απαιτώντας την άμεση αποχώρηση των τρομοκρατών και την είσοδο του συριακού στρατού αρνούμενοι να καταστούν ανθρώπινη ασπίδα των τζιχαντιστών.

Στην Γκουτά το χτύπημα στην τρομοκρατία είναι συντριπτικό, όπως ήταν στο Χαλέπι. Για αυτό και έχουμε γεμίσει ύποπτες φωτογραφίες, ορισμένες εκ των οποίων δεν είναι καν από τη Συρία.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail