Ερντογάν: Θα τρυπήσουμε στη Μεσόγειο - Ελπίζω κάποιοι να πήραν το μάθημά τους!

Freepen.gr - «Το πλοίο της γεώτρησής μας κατευθύνεται προς τη Μεσόγειο και σύντομα θα προχωρήσει σε γεωτρήσεις. Κανείς δεν μπορεί να παραβιάσει τα δικαιώματα των Τούρκων στη Βόρεια Κύπρο» ανέφερε σε ομιλία του ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σε ημερίδα για την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων.

Ο Ερντογάν δήλωσε ότι ελπίζει πως η ελληνοκυπριακή πλευρά πήρε το μάθημά της σα θεώρησε ότι έπρεπε να προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες ενώ η Τουρκία εμπλέκεται σε αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις σε άλλα μέρη.

Ο Τούρκος πρόεδρος ζήτησε τη σύσταση κοινής επιτροπής στην Κύπρο όσον αφορά τα ενεργειακά ενώ όσον αφορά το τουρκικό γεωτρύπανο "Deep Sea Metro 2" δήλωσε ότι πρόκειται για ένα πλοίο που φέρει όλην τη σύγχρονη τεχνολογία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail