Γιατί ΔΕΝ είναι σενάριο συνωμοσίας η αρπαγή των δύο Ελλήνων από ελληνικό έδαφος και η υποψία ότι χτυπήθηκαν

Του Στρατή Μαζίδη

Μεγάλη μερίδα ηλεκτρονικών ΜΜΕ, ιστότοπων γνώμης κ.ο.κ. βγήκαν εξαρχής αμφισβητώντας την παρουσιαζόμενη εικόνα από την κυβέρνηση και το ΓΕΣ σχετικά με το τι και πως συνέβη με τους δύο Ελληνες αιχμαλώτους. Έθεσαν στο τραπέζι όλα τα ενδεχόμενα και πολύ καλά έκαναν.

Ωστόσο υπήρχαν και εκείνοι οι οποίοι δεν περιορίστηκαν στην κατάθεση της δικής τους γνώμης αλλά στο να αμφισβητήσουν με υποτιμητικό τρόπο όσους θεωρούν ότι κάτι άλλο συνέβη. Καταρχήν δε θεωρώ ότι στην προκειμένη περίπτωση κυνηγά κάποιος τα κλικς. Υπάρχουν μια χαρά θέματα και αναρτήσεις που μπορούν να τα φέρουν.

Οι σοβαροί λοιπόν και οι υπεύθυνοι μας λένε ότι οι Ελληνες στρατιωτικοί πέρασαν σε τουρκικό έδαφος και πως δεν έχουν φάει ούτε καρπαζιά γιατί ο Ερντογάν είναι μέγας πολιτικός που προσέχει την εικόνα του.

Καταρχήν φαίνεται πως δεν παρακολουθούν την επικαιρότητα της Τουρκίας, ειδικά από το καλοκαίρι του 2016 και μετά για να ξέρουν πόσες χιλιάδες ανθρώπων έχουν πεθάνει κυριολεκτικά από το ξύλο δίχως να φταίνε σε τίποτε. Ξεχνούν ότι με τη δήθεν αντιτρομοκρατική επιχείρηση στη νοτιο-ανατολική Τουρκία ο Ερντογάν εξαφάνισε ολόκληρες πόλεις από το χάρτη; Τον έψεξε κανείς;

Από την στιγμή λοιπόν που δεν μπορώ να δω τα πρόσωπά τους και μια σοβαρή σελίδα όπως το A.V. με ενυπόγραφο κείμενο αποκαλύπτει ότι οι Ελληνες χτυπήθηκαν από τους Τούρκους, θα το κρατήσω μπροστά μου λαμβάνοντάς το σοβαρά υπόψη. Τα δικά μας παιδιά δεν έχουν κανένα λόγο να φορούν κουκούλες. Ποιον να ντραπούν; Την πατρίδα τους; Αυτή μάλλον πρέπει να ντρέπεται να τους κοιτά στα μάτια.

Πάμε λοιπόν και στο...ακραίο σενάριο καταδρομικής ενέργειας επί ελληνικού εδάφους. Είναι πραγματικά πολύ...ακραίο όταν:

1. Τις τελευταίες εβδομάδες δύο φορές η Τουρκία εισέβαλε σε ελληνικά χωρικά ύδατα στα Ιμια με σκοπό να εμβολίσει και να βυθίσει πρώτα την Κ/Φ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ κι έπειτα το ΠΑΘ ΓΑΥΔΟΣ, να πνίξει ανθρώπους και να διασώσει αιχμαλώτους οι οποίοι μετά θα πήγαιναν σηκωτοί στα τουρκικά δικαστήριο γιατί θα είχαν "παραβιάσει" τα τουρκικά χωρικά ύδατα στα Καρντάκ.

2. Περικύκλωσε με στολίσκο και απείλησε να βυθίσει το ιταλικό γεωτρύπανο στην Κυπριακή ΑΟΖ.

Φτάνουν αυτά για να καταλάβουν ορισμένοι ότι μόνο σενάριο συνωμοσίας δεν αποτελεί η εκδοχή μιας καταδρομικής ενέργειας σε ελληνικό έδαφος; Διότι εν προκείμενω δεν υπάρχουν πολλές εκδοχές. Είτε οι δύο στρατιωτικοί δεν ξέρουν που πατούν και που βρίσκονται πέφτοντας σε τουρκικές παγίδες, είτε βρέθηκαν προ εκπλήξεως στην από δω μεριά. Ο καθένας ας τα ζυγίσει μόνος του μιας και στους αρμόδιους δεν μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail