Τουρκία Γιοκ! Κανείς να μην πηγαίνει και να μην ψωνίζει τίποτε στην Τουρκία!

knerri61 - pixabay
Στρατής Μαζίδης

 Σοβαρή οικονομική ζημιά υπέστη η αγορά της Ανδριανούπολης μετά το κάλεσμα του προέδρου του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΚΚΕΛ Βάκη Τσιομπανίδη «Κανείς Eλληνας στην Τουρκία εως την απελευθέρωση των δυο στρατιωτικών μας -  Οικονομικό μποϊκοτάζ».

Τα αυτοκίνητα που πέρασαν τα Ελληνοτουρκικά σύνορα στις Καστανιές ήταν μετρημένα στα δάχτυλα, εν αντίθεσή με τους χιλιάδες επισκέπτες από Ελλάδα που μετρούσε η Ανδριανούπολη κάθε Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή.

Ήδη αυτή η εικόνα δημιούργησε τις πρώτες γκρίνιες στην αγορά της Ανδριανούπολης, οι οποίοι πιθανότατα δε συμμερίζονται τις στρατηγικές του προέδρου της χώρας τους.

Ωστόσο τίθεται πλέον το ερώτημα αν αυτό το μποϊκοτάζ πρέπει πλέον να λάβει πανεθνικές και διαρκείς διαστάσεις και όχι μόνο μέχρι να απελευθερώθούν [;] οι δύο αιχμάλωτοι.

Δε γίνεται να βρισκόμαστε σε μια ιδιότυπη εμπόλεμη κατάσταση με τους Τούρκους, να δοκιμάζουν δύο φορές να βουλιάξουν εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων πλοία μας, να αρπάζουν Ελληνες αιχμαλώτους (πιθανότατα από ελληνικό έδαφος), να απειλούν να βυθίσουν πλοίο στην Κύπρο, να λένε ότι θα μας σπάσουν τα χέρια και τα πόδια,

και εμείς σαν καλά κορόιδα και ραγιάδες να τους ενισχύουμε δίνοντας τα ματωμένα ευρώ μας στη δική τους αγορά και να συνδράμουμε στην αγορά εξελιγμένων όπλων που θα στραφούν εναντίον μας.

Κανείς στην Τουρκία - Τίποτε τουρκικό στα σπίτια μας - Να αγοράσουμε το όπλο που θα μας προστατεύσει και όχι αυτό που θα μας σκοτώσει.

Νεότερη Παλαιότερη
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail