Ο Ερντογάν ανακοινώνει το τέλος του "Κλάδου Ελαίας";

Freepen.gr - Σύμφωνα με πρώτες αναφορές ακτιβιστών υπέρ της αντιπολίτευσης, το τουρκικό καθεστώς πρόκειται να ανακοινώσει αύριο το τέλος της διάρκειας δύο μηνών στρατιωτικής επιχείρησης στο βόρειο Χαλέπι.

Όπως αναφέρει το αραβικό almasdarnews με επιφύλαξη, οι αντιπολιτευόμενοι ισχυρίζονται ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα ανακοινώσει την ολοκλήρωση της επιχείρησης "Κλάδος Ελαίας" κατά τη συνάντηση του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.

Επιπλέον οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η Τουρκία δε θα διεξάγει στρατιωτική επιχείρηση για να καταλάβει το Tal Rifa'at στο βόρειο Χαλέπι αλλά θα εγκαταστήσει σημεία παρατήρησης προκειμένου να αποφευχθεί η είσοδος του Κουρδικού YPG στην περιοχή.



Στον αντίποδα υποστηρικτές των τρομοκρατών ζητούν τη συνέχεια της επιχείρησης προς το Tal Rifa'at ενώ υπάρχουν αναφορές ότι ο αρχηγός της ΜΙΤ βρίσκεται στην Αφρίν.

Σε κάθε περίπτωση όλα θα ξεκαθαρίσουν πολύ σύντομα καθώς ο αντικειμενικός σκοπός της τουρκικής εισβολής έχει επιτευχθεί.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail