Ετοίμαζαν χημική προβοκάτσια στην Γκούτα - Ο στρατός ανακάλυψε μεγάλο εργαστήριο των τρομοκρατών

© REUTERS/ STRINGER
Freepen.gr - Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις εντόπισαν ένα παράνομο εργαστήριο για την κατασκευή χημικών πυρομαχικών, ενώ σάρωσαν το χωριό Aftris στην Ανατολική Γκούτα μετά την αποχώρηση των τρομοκρατών από την κοινότητα, όπως δήλωσε ο συνταγματάρχης του Συριακού Αραβικού Στρατού, Feruz Ibrahim σε δημοσιογράφους.

"Προφανώς, ο εξοπλισμός αυτών των πυρομαχικών θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως μέρος μιας ψευδούς κατηγορίας ότι τα κυβερνητικά στρατεύματα χρησιμοποίησαν χημικά όπλα", είπε.

Πρόσφατα, το υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας ανέφερε ότι οι ισλαμιστές στην Ανατολική Γκούτα μπορεί να προβούν σε χημική επίθεση για να κατηγορήσουν τη συριακή κυβέρνηση γι 'αυτό. Ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Συρίας, Faisal Mekdad, τόνισε ότι η Δαμασκός ήταν έτοιμη να βοηθήσει σε οποιαδήποτε έρευνα για χημικές επιθέσεις στη Συρία, αλλά οι διεθνείς οργανισμοί αρνήθηκαν να συνεργαστούν με τη συριακή κυβέρνηση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail