Οι Τούρκοι ζητούν να συλληφθούν αυτοί που έκαψαν την τουρκική σημαία στην Αθήνα - Στο στόχαστρο και ο Παυλόπουλος

Etereuti - pixabay
Freepen.gr - «Καταδικάζουμε έντονα την καύση της σημαίας μας κατά τη διάρκεια μιας διαδήλωσης κατά της Τουρκίας που διοργανώθηκε από ένα ρατσιστικό πολιτικό κόμμα στην Αθήνα στις 5 Μαρτίου» δήλωσε ο Hami Aksoy, εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ και συμπλήρωσε:

«Ζητούμε από τις ελληνικές αρχές να συλλάβουν τους δράστες που διέπραξαν αυτήν την απάνθρωπη πράξη εναντίον της σημαίας μας και να τους φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης το συντομότερο δυνατό»

Στη συνέχεια ο Aksoy στράφηκε και κατά του ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλου:

«Ο ελληνικός Τύπος ανέφερε χθες (6 Μαρτίου) ότι ο κ. Παυλόπουλος, Πρόεδρος της Ελλάδας, έκανε τις ακόλουθες παρατηρήσεις σχετικά με την Τουρκία: "Μπορεί να μην έχουμε την επικράτεια που έπρεπε να είχαμε ιστορικά. Αν η ιστορία μας προκαλέσει, θα κάνουμε ότι και οι πρόγονοί μας... ". Καλούμε τον Πρόεδρο Παυλόπουλο να σέβεται το διεθνές δίκαιο και τα σύνορά μας και να απέχει από μια ρητορική που δεν ταιριάζει με τη θέση του και θα μπορούσε να προκαλέσει περιττή ένταση»
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail