Προσέξτε τι δήλωσε ο Καμμένος στο Βουκουρέστι - Μίλησε για "ομήρους" που σημαίνει απαγωγή κι αυτό δεν μπορεί να συνέβη σε τουρκικό έδαφος

Του Στρατή Μαζίδη

Στη δήλωσή του ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντησή του με τον Υπουργό Άμυνας της Ρουμανίας Mihai Fifor στο Βουκουρέστι αναφέρει μεταξύ άλλων:

Ενημέρωσα τον Υπουργό Άμυνας της Ρουμανίας, για το περιστατικό που εκτυλίσσεται αυτή τη στιγμή με την Τουρκία. Αυτή τη στιγμή, σε τουρκικές φυλακές έχουμε δύο Έλληνες ομήρους, έναν Αξιωματικό και έναν Υπαξιωματικό. Ζητώ την υποστήριξη του Ρουμάνου Υπουργού Άμυνας, για την άμεση απελευθέρωση αυτών των Νατοϊκών, Ευρωπαίων και Ελλήνων στρατιωτικών.



Είναι φανερό ότι ο Πάνος Καμμένος αλλάζει τακτική νατοϊκοποιώντας το ζήτημα αν και λογικά δε θα του βγει. Οι τσανταρμάδες (χωροφύλακες) πρόσκεινται στον Ερντογάν.

Από όσο γνωρίζω ομήρους δεν έχουμε σε περίπτωση σύλληψης. Σε σύλληψη έχουμε κρατούμενους. Ομήρους έχουμε σε απαγωγές. Εφόσον λοιπόν οι Ελληνες στρατιωτικοί απήχθησαν, αυτό δεν μπορεί να έγινε σε τουρκικό έδαφος εκτός αν παίζουμε με τις λέξεις σε τέτοιο επίπεδο. Άλλωστε ακόμη και εκείνη η ανακοίνωση του ΓΕΣ έλεγε «φέρεται».

Αυτά προς τους μεγαλοσχήμονες οι οποίοι δεν περιορίζονται στο να διατυπώνουν την άποψή τους με επιχειρήματα, αλλά λοιδορούν τους υπόλοιπους παρουσιάζοντας το συμβάν ως τυχαίο και μη βλέποντας όλη τη σειρά των γεγονότων.

Mor coyun, το μωβ πρόβατο! Αφιερωμένο!


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail