Οι Τίγρεις ετοιμάζονται για την τελική αναμέτρηση με την ISIS - Που και γιατί θα χτυπήσουν

Freepen.gr - Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις του συριακού στρατού φαίνεται ότι είναι πιθανό να σταματήσει στο Ιντλίμπ, τουλάχιστον όσον αφορά τις επίλεκτες Δυνάμεις του Τίγρη όπως αναφέρει το αραβικό almasdarnews.com.

Ο επόμενος στόχος της Δύναμης φαίνεται πως είναι ξανά η ISIS και συγκεκριμένα ο θύλακας που έχει δημιουργηθεί στη βόρεια Χάμα όπου κατά την εκδήλωση της επίθεσης του στρατού στο αεροδρόμιο του Αμπού Ντουχούρ στο Ιντλίμπ, οι ισλαμιστές της Αλ Κάιντα εγκατέλειψαν τις θέσεις τους ώστε να μην περικυκλωθούν κι αφήνοντας την περιοχή σε πυρήνες του Ισλαμικού Κράτους.

Η ιστοσελίδα επικαλείται πληροφορίες ότι οι Τίγρεις θα αναπτυχθούν στη βόρεια Χάμα όπου μαζί με άλλες ομάδες του στρατού και συμμαχικών δυνάμεων θα αναλάβουν να απελευθερώσουν όλην την περιοχή έχοντας απέναντί τους μια δύναμη περίπου 1.000 τρομοκρατών που ελέγχουν σχεδόν εκατό πόλεις και χωριά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail