Μας οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια - Μαξίμου: "δεν ήταν σεισμός οι αρκετές χιλιάδες πολιτών στο Σύνταγμα"

Freepen.gr - Στον οφθαλμίατρο θα πρέπει να οδηγούν από αύριο 10.000.000 Ελληνες καθώς το σχόλιο που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, αναφέρει ότι "το συλλαλητήριο για το ονοματολογικό συγκέντρωσε, όπως αναμενόταν, αρκετές χιλιάδες πολιτών στο Σύνταγμα", προσθέτοντας ότι "ο «σεισμός» και τα εκατομμύρια διαδηλωτών που φαντάστηκαν οι διοργανωτές και ο κ. Σαμαράς με τον κ. Μητσοτάκη, που ήθελαν να καπηλευθούν το συλλαλητήριο, παρέμειναν ευσεβείς πόθοι". "Ας λύσουν μεταξύ τους τα εσωκομματικά τους", σχολιάζει.

Το Μαξίμου αντί για 1.500.000 ανθρώπων που μετέβησαν για να υπερασπιστούν τη Μακεδονία είδε "αρκετές χιλιάδες" (ούτε καν τις 140.000 του πρακτορείου ειδήσεων "Ελληνική Αστυνομία"), μίλησε για εσωκομματικά της ΝΔ και δεν είδε πουθενά κανένα σεισμό. 

Επιπλέον μιλά εξ ονόματος του ελληνικού λαού τον οποίο πια δεν εκπροσωπεί:

"Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, που το παρακολούθησε από τους τηλεοπτικούς του δέκτες, ανεξαρτήτως απόψεων συγκλίνει στην εκτίμηση ότι τα μείζονα θέματα της εξωτερικής πολιτικής δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με οδηγό το φανατισμό και τη μισαλλοδοξία".

Τα μείζονα θέματα της εξωτερικής πολιτικής δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με οδηγό την υποχωρητικότητα, την ανάσυρση όταν δε συντρέχει κανένας απολύτος λόγος και τον ενδοτισμό.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail