Όνειρο ήταν και πάει η Σουηδία - Πρώτα της έβαλε χέρι και μετά της έφερε ένα μπουκάλι στο κεφάλι σε κλαμπ

Freepen.gr - Μία έφηβη δήλωσε πως ένας άνδρας έσπασε ένα μπουκάλι πάνω από το κεφάλι του σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Μάλμο της Σουηδίας, αφού την παρενόχλησε σεξουαλικά και τον απώθησε, αναφέρει η dailymail.co.uk.

Η Sophie Johansson, 19 ετών, δήλωσε στα σουηδικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι ποτέ δεν είχε συναντήσει τον άντρα πριν και ότι ξαφνικά ένιωσε τα χέρια του στο κάτω μέρος της και ανάμεσα στα πόδια της στην πίστα του κλαμπ.

Λέει ότι τον χτύπησε για να τον σταματήσει, στον οποίο ανταποκρίθηκε γρονθοκοπώντας τη στο πρόσωπο και στη συνέχεια την χτύπησε με ένα γυάλινο μπουκάλι στο κεφάλι.
Attacked: Shocking image of Sophie Johansson, 19, after she was bottled by a man when she rebuffed him for groping her in a nightclub in Malmo, Sweden
Οι συγκλονιστικές εικόνες που μοιράζονται στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης δείχνουν ότι το πρόσωπό και το σώμα της είναι καλυμμένα με αίμα μετά την επίθεση το αργά το βράδυ.

Η Γιόχανσον υποστηρίζει ότι απολάμβανε το βράδυ της στο νυχτερινό κλαμπ "Βαβέλ" το Σάββατο, όταν ένιωσε ένα τράβηγμα στην τσάντα της και γύρισε αντικρίζοντας έναν άνδρα που δεν αναγνώριζε.

«Γύρισα και στη συνέχεια ένιωσα το χέρι του στο κάτω μέρος μου και ανάμεσα στα πόδια μου», δήλωσε στην Aftonbladet.

Μετά την απώθηση του άνδρα, τον οποίο περιγράφει ως μελαχρινό και ηλικίας 20-30 ετών, αυτός τη γρονθοκόπησε στο πρόσωπο με μια κλειστή γροθιά.

Λέγοντας ότι δεν ήθελε να κλιμακώσει την κατάσταση, η Johansson και η φίλη της κινήθηκαν να φύγουν από τη λέσχη, οπότε ο άνδρας την χτύπησε με ένα μπουκάλι στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού της, σπάζοντας το.

«Νόμιζα ότι ήταν υγρό από το μπουκάλι [στο πρόσωπό μου], αλλά τότε η φίλη μου είπε ότι έτρεχαν αίματα παντού. Ήμουν σε κατάσταση σοκ », είπε στην εφημερίδα.

Η  Johansson έσπευσε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία και ράμματα στο κεφάλι ενώ  μια αστυνομική αναφορά κατατέθηκε για επιθετική επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Ωστόσο, λίγες μέρες μετά το περιστατικό στο νυχτερινό κέντρο, η Αστυνομία του Μάλμο αναγκάστηκε να σταματήσει την έρευνα εξαιτίας έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων που να βοηθούν στον εντοπισμό του δράστη.

Ο Νιλς Νόρλινγκ, εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Μάλμο, δήλωσε στην Aftonbladet: «Ελπίζουμε ότι κάποιος έχει δει κάτι, είδε το περιστατικό. Αν ναι, θα ανοίξουμε ξανά την έρευνα" ενώ το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Babel δημοσίευσε στο Facebook, ότι έχουν παραδώσει όλο το διαθέσιμο υλικό στις αρχές.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail