Οι Spetsnaz καθάρισαν με ειδική επιχείρηση όλους τους φίλους του Ερντογάν που επιτέθηκαν στο Hmeimim

EPA-EFE/YURI KOCHETKOV
Freepen.gr - Ζήτημα λίγων ημερών ήταν για τη Μόσχα να εξουδετερώσει όλους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα που συμμετείχαν στην επίθεση με ρουκέτες κατά της αεροπορικής βάσης του Hmeymim στη Συρία στις 31 Δεκεμβρίου, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας την Παρασκευή.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο tass.com μια ειδική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε για να εντοπίσει και να εξαλείψει την τρομοκρατική ομάδα. Μια Spetsnaz εντόπισε τη θέση των τρομοκρατών κοντά στα δυτικά σύνορα της επαρχίας του Idlib.

"Όταν οι τρομοκράτες έφτασαν στην εγκατάσταση όπου έπρεπε να επιβιβαστούν σε ένα μίνι λεωφορείο, ολόκληρη η ομάδα εξαλείφθηκε από το πυρομαχικό υψηλής ακρίβειας Krasnopol", ανέφερε το υπουργείο.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας πρόσθεσε ότι στην επιχείρηση μετείχαν και οι στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών της Ρωσίας στη Συρία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail