Νέα επίθεση στη ρωσική βάση Hmeimim - Απόλυτο σκοτάδι στο αεροδρόμιο - Σηκώθηκε η αεράμυνα

η βάση του Hmeimim απόψε
Freepen.gr - Νέα επίθεση δέχεται απόψε από η ρωσική αεροπορική βάση του Khmeimim στη Λατάκεια της Συρίας από οπλισμένα drones των τρομοκρατών.

Όλα τα φώτα της βάσης έχουν σβήσει ενώ ακούγονται δυνατοί ήχοι από τα αντι-αεροπορικά μέσα των Ρώσων.

Οι άνδρες που υπηρετούν στη βάση χρησιμοποιούν όλα τα διαθέσιμα μέσα για να καταρρίψουν τα drones.  

Εικάζεται ότι οι επιθέσεις διεξάγονται από ένα έρημο χωριό στα όρια των επαρχιών Λατάκεια - Ιντλίμπ μερικές δεκάδες χλμ βορειοανατολικά της βάσης, το οποίο σήμερα επλήγη βαρέως από τα ρωσικά βομβαρδιστικά.

Είναι γεγονός ότι στο Ιντλίμπ δίνεται μια γερή μάχη ενός σημαντικού ξεκαθαρίσματος αφού καθ'όλο το προηγούμενο διάστημα παρκάρονταν στην επαρχία αυτοί και όλοι οι τρομοκράτες από διαφορετικά μέτωπα της χώρας όπου προχωρούσε ο στρατός.



Παράλληλα οι Ρώσοι έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο από τα Su-24 τα οποία επισκευάστηκαν άμεσα μετά την τρομοκρατική επίθεση πριν λίγες ημέρες στη βάση.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail