Προβληματισμός στη Μόσχα - Οι πρώτες φωτογραφίες από τα χτυπημένα ρωσικά μαχητικά στη βάση του Hmeimim;

Freepen.gr - Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε μια επίθεση στην αεροπορική βάση του Hmeimim της Συρίας, η οποία αποτελεί το κέντρο της ρωσικής παρουσίας στη χώρα.

Μερικές ημέρες μετά ο Ρώσος ρεπόρτερ Roman Saponkov δημοσίευσε φωτογραφίες σημειώνοντας ότι απεικονίζουν ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη στη συγκεκριμένη αεροπορική βάση μετά την επίθεση των τρομοκρατών κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους δύο Ρώσοι στρατιώτες και λέγοντας ότι χτυπήθηκαν 9 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Στον αντίποδα το ρωσικό υπουργείο άμυνας αρνείται ότι καταστράφηκαν αεροσκάφη.

Ο Roman Saponkov σημειώνει στην ανάρτησή του ότι οι Ρώσοι δεν ανέμεναν πως οι τρομοκράτες έχουν ανέβει τεχνολογικά επίπεδο ώστε να πλήξουν τη βάση.

Ωστόσο ο πρώτος αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για την Άμυνα και την Ασφάλεια, Franz Klintsevich δίνει μια άλλη διάσταση κάνοντας λόγο για μια πιθανή επιχείρηση σαμποτάζ ειδικών αμερικανικών δυνάμεων.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail