Βαρύ το μπουγιουρντί για τον Ερντογάν - Οι Κούρδοι "κατέβασαν" ένα ελικόπτερο και δύο drones

Freepen.gr - Οι κουρδικές Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) εξέφρασαν την πεποίθησή τους να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και τον κουρδικό λαό ενάντια στην τουρκική στρατιωτική επιχείρηση στη Συριακή Αφρίν την ίδια ημέρα που η Άγκυρα άρχισε την επίθεση αναφέρει το sputniknews.com.

Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι κατέρριψαν ένα τουρκικό ελικόπτερο στη συριακή πόλη Afrin, δήλωσε εκπρόσωπος της SDF στο Sputnik το Σάββατο.

Νωρίτερα η SDF ανέφερε ότι η πολιτοφυλακή του ομίλου είχε καταρρίψει δύο τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV) στο χωριό Αδάμα της βόρειας Συρίας.

Η ομάδα συμμετείχε επίσης σε εχθροπραξίες με την τουρκική συνοδεία στην περιοχή Chia της Afrin και με τις τουρκικές δυνάμεις, με την υποστήριξη του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, στο Qastal Ma'af.

Οι αναφορές αυτές ήρθαν εν μέσω της δήλωσης του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας, λέγοντας ότι οι τουρκικές δυνάμεις είχαν εξαλείψει 394 Κούρδους μαχητές ενώ η SDF ανακοίνωσε πως είχε εξουδετερώσει 308 Τούρκους στρατιώτες.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail