Πλακώθηκαν στο κόκπιτ! Ο πιλότος χαστούκισε τη συγκυβερνήτρια - Άφησαν κι οι δύο το αεροσκάφος στον αυτόματο!

Freepen.gr - Η Jet Airways "προσγείωσε" δύο από τους ανώτερους πιλότους της μετά από μια αεροπορική διένεξη σε μια πτήση Λονδίνου-Βομβάη την 1η Ιανουαρίου, κατά την οποία ο άνδρας κυβερνήτης φέρεται να χαστούκισε τη συγκυβερνήτριά του σύμφωνα με το airlive.net.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τη Δευτέρα, όταν το αεροσκάφος ήταν πάνω από τον εναέριο χώρο του Ιράν-Πακιστάν απέχοντας 2,45 ώρες από τον προορισμό του στη Βομβάη, σύμφωνα με πηγή αεροπορικής εταιρείας στην PTI.

Όταν ήρθε σε επαφή με έναν εκπρόσωπο της Jet Airways, αυτός δήλωσε: «Υπήρξε μια παρανόηση μεταξύ του πληρώματος του cockpit της πτήσης # 9W119 London-Mumbai την 1η Ιανουαρίου. Ωστόσο, επιλύθηκε σύντομα και φιλικά ώστε η πτήση με 324 άτομα, συμπεριλαμβανομένων δύο βρεφών και 14 μελών πληρώματος, ολοκληρώθηκε με ασφάλεια ", δήλωσε ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας.



Μια πηγή δήλωσε ότι αυτοί οι δύο πιλότοι έχουν πετάξει μαζί για πολλά χρόνια και είχαν τσακωθεί και στο παρελθόν. Όμως, κατά τη διάρκεια της πτήσης της Δευτέρας, τα πράγματα έγιναν βίαια και την χαστούκισε, μετά αυτή βγήκε από την καμπίνα κλαίγοντας, είπε η πηγή.

Εκτός από τη σωματική επίθεση του κυβερνήτη κατά της γυναίκας, ο πιλότος έφυγε επίσης από το θάλαμο διακυβέρνησης χωρίς επιτήρηση δύο φορές, γεγονός που παραβιάζει τους κανόνες ασφαλείας που οδήγησαν στην αναστολή της άδειας του, σύμφωνα με τον υπάλληλο.

Η άδεια πτήσης του πιλότου έχει ανασταλεί μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, δήλωσε η Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας (DGCA).

Οι δύο ανώτεροι πιλότοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα από την Jet Airways από το περιστατικό.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail